Avstemning i Forms

Avstemning i Forms direkte i Teams feeden

Inne i Teams har du mange kommunikasjonsmuligheter. Jeg tenkte jeg skulle fremheve en liten «snarvei» du kan bruke for å innhente informasjon hos medlemmene av teamet. Du har muligheten til å legge ut en avstemning i Forms som blir liggende i Generelt. Dette er nyttig for flere ting; det kan brukes til å kartlegge behov de ansatte har, sjekke fremgang i prosjekter eller finne gode møtetider for å nevne noe.

For å lage en avstemning åpner du en samtale. Deretter klikker du på de 3 prikkene til høyre på menylinjen. I videoen over så får jeg opp Forms automatisk som et valg, men om du ikke gjør det så kan du bare søke på «Forms» på søkelinja som dukker opp øverst.

Da får du opp mulighetene som vist under. Fyll inn dine spørsmål og svaralternativer og gjør valgene dine. Deretter kan du klikke på forhåndsvisning for å sjekke om alt ble som du ville.

Hvis alt var fylt ut som planlagt så klikker du på send og medlemmene i Teamet ditt vil få avstemningen opp i feeden sin. Det kan være lurt å legge til en kunngjøring som sier noe mer om avstemningen og kanskje også tagge inn alle slik at du er sikker på at de får et varsel.

Tidligere blogginnlegg

animerte figurer AR-teknologi bitmoji Chromebook chrome utvidelse CLOZEit DOGONews edpuzzle emojier Flipgrid formative genially Google Google Arts&Culture Google Chrome Google Classroom Google disk Google Docs Google Dokumenter Google oversetter Google Presentasjoner Google Regneark Google smart canvas Google Workspace kahoot kommunikasjon lesing lexend microsoft 365 Minecraft Edu Mote nearpod oversetter Peardeck PowerPoint presentasjonsverktøy smart chips snarveier StoryJumper tegnefilmfigurer tilgjengelighetsverktøy tillegg i Google Dokumenter Undervisning Vannmerke windows 10

Exit mobile version