Personvernerklæring for DigiKon.no

Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Ansvarlig for personopplysningene vi behandler er DigiKon AS, ved daglig leder. For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger er vår kontaktinformasjon som følger:

Adresse: Semsveien 40, 3302 Hokksund, Norge
Telefon: +47909 95 663
E-post: post@digikon.no
Organisasjonsnummer: 919485809

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags opplysninger samler vi inn

Innledning

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av om det er kontaktinformasjon til våre kunder, leverandører, eller om du tar kontakt med oss i andre henseender.

Bruk av personopplysningene

Kontaktskjema

Personopplysningene som registreres via kontaktskjema er i hovedsak opplysninger vi trenger for å kontakte deg angående forespørselen din, og vil kun bli lagret i våre systemer.

Sosiale medier

DigiKon er aktiv bruker av sosiale medier som Facebook og LinkedIn. Vi gjør oppmerksom på at dersom du besøker oss via slike medier er det personvernerklæringen til dette nettstedet som gjelder.

Arrangementer

Det er mulig å be om informasjon om DigiKon sine arrangementer og melde deg på arrangementene våre. For at vi skal kunne kontakte deg må du registrere din e-postadresse. Vi beskytter ditt personvern etter de til en hver tid gjeldende lover og regler.

I tillegg vil opplysningene:

  • ikke deles med andre virksomheter
  • slettes om vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss
  • slettes om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv

Innebygget innhold fra andre nettsteder

Denne nettsiden kan ha innhold (for eksempel videoer, bilder og artikler) fra andre nettsteder. Slikt innebygget innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene. Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing og overvåke hvordan du samhandler med tredjepartsinnholdet.

Analyse

Vi benytter ikke Google Analytics.

Utlevering av personopplysninger til andre

Personopplysningene dine videreformidles bare til andre i tilfeller der loven tillater det eller dersom det er angitt i denne personvernerklæringen.

DigiKon benytter seg av eksterne tjenesteleverandører (databehandlere) som kan komme til å behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått skriftlige databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Lagring og sikring av personopplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon finnes alltid lett tilgjengelig på vår nettside.

Tilbake til kontaktskjema