Plagiatkontroll i Presentasjoner

Plagiatkontroll i Google Classroom

Nyhet i Google Classroom – muligheten til å kjøre plagiatkontroll i Google Presentasjoner

I dagens informasjonssamfunn hvor vi har mulighet til å finne det meste på nettet, så er det nyttig å kunne kjøre elevenes oppgaver gjennom plagiatkontroll. Dette er ikke bare nyttig for lærerne, men også for elevene selv og deres læring. Bruken av rapportene lar elevene også se på rapportene til oppgaven sin før de leverer. 

Tidligere har det kun vært mulig å kjøre plagiatkontrollen på Google Dokumenter inne i Google Classroom, men i slutten av januar kom muligheten til å kjøre de på Google Presentasjoner også. 

Plagiatkontrollen sammenligner elevenes arbeid med over en billion nettsider og bøker på nettet.

I dag, mer enn tidligere, brukes presentasjoner for å lage multimodale innleveringer hvor elevene kan vise fram hva de har lært, og derfor er det veldig nyttig at Google nå har åpnet for at plagiatkontroller også kan kjøres på Presentasjoner.

Husk å skru på plagiatkontroll når du deler ut oppgaven din. Ser du ikke denne funksjonen så be Admin skru den på 👩‍🏫

Plagiatrapporter i oppgaveverktøyet i Google Classroom

Tidligere blogginnlegg

animerte figurer AR-teknologi bitmoji Chromebook chrome utvidelse CLOZEit DOGONews edpuzzle emojier Flipgrid formative genially Google Google Arts&Culture Google Chrome Google Classroom Google disk Google Docs Google Dokumenter Google oversetter Google Presentasjoner Google Regneark Google smart canvas Google Workspace kahoot kommunikasjon lesing lexend microsoft 365 Minecraft Edu Mote nearpod oversetter Peardeck PowerPoint presentasjonsverktøy smart chips snarveier StoryJumper tegnefilmfigurer tilgjengelighetsverktøy tillegg i Google Dokumenter Undervisning Vannmerke windows 10