DigiKon AS

Vi i DigiKon brenner for at du skal få en lettere arbeidsdag. Vi retter fokuset mot hvordan din organisasjon kan utnytte de mulighetene som finnes i deres eksisterende systemer. Vi kan tilby råd og veiledning innen kompetanseheving og brukeradopsjon slik at din organisasjon får best mulig utbytte av systemene.

Våre medarbeidere har alle pedagogisk bakgrunn og bred erfaring med å lede både lærings – og utviklingsprosesser og å gi bistand i brukeradopsjon.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Møt våre medarbeidere

Eivind er grunnleggeren av DigiKon og har sin bakgrunn som lærer og digitalpedagog i grunnskolen. Han har også jobbet for flere teknologiselskaper før han tok skrittet fullt ut og startet for seg selv. Eivind sine styrker er innen rådgivning og brukeradopsjon. samt planlegging og gjennomføring av kurs.

Frode er vår daglige leder. Med 20 år bak seg i skolen, både som pedagog og pådriver i utviklingsprosesser, bringer Frode med seg bred kompetanse og erfaring. Disse egenskapene tar han med seg inn i arbeidet sitt som kursholder og rådgiver.

Våre kurs↗

Ta en titt på vår kursoversikt.

Til forsiden↗

Tilbake til forsiden.

Kontakt oss↗

Ta kontakt med oss!

Exit mobile version